Ezen az oldalon azokat a Heimurinn szerepjátékhoz kapcsolódó segédanyagokat és kiegészítőket gyűjtöm össze, melyek nem szükségesek a játékhoz, de színesítik azt és bővítik a világot vagy a Mesélő és a Játékos karakterek lehetőségeit.


Bűbájos tárgyak (v.1.0)

Ez a dokumentum a Heimurinn szabálykönyv Bűbájos tárgyak fejezetét egészíti ki, és olyan bűbájos holmik leírását és elkészítési módozatát tartalmazza, melyeket a Játékos karakterek megtanulhatnak kalandjaik során. Készíts gyilkos fegyvert egy előre kiszemelt ellenségeddel szemben, rajzold fel az Ægishjálmur rettenetes jelét a homlokodra, nyerj egérutat egy kutyaszorítóból vagy próbáld meg kijátszani a végzeted egy Sorsfonat révén! Mindez csak attól függ, hogy sikerült-e szert tenned a bűbájos holmik elkészítéséhez szükséges ritka tudásra és különleges alapanyagokra. A dokumentum jelenleg 16 bűbájos tárgyat tartalmaz, de ezek lajstroma a későbbiek során folyamatosan bővül majd, erre a dokumentum verziószáma utal.

Átkok Heimurinn világán (kiegészítő, v.1.0)

Ez a dokumentum az átkokkal és az átkozás témájával foglalkozik Heimurinn világán. A kiegészítőben a kidolgozott átkok mellett szabálykeretek és Mesélőknek szóló tanácsok is szerepelnek az átkok alkalmazásához és az átokvetéshez. Sőt, a kiegészítőben még a hamisítatlan svenkar átokszövegek is helyet kaptak, melyeket Oszlánszky Zsolt barátom írt.